Hoe digtheidsbehuising as meganisme om die probleem van stedelike sprei aan te spreek - Van Heerden, Anna Marita (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Study project (M. in Town and Regional Planning) -- University of Stellenbosch, 1996.