Kenmerke van die onderwyser wat die leerproses positief fasiliteer - Raubenheimer, Gaye U.(Gaye Ursula) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1998.