Kleingroepe : die sleutel tot 'n dinamiese kategetiese bediening : 'n verkennende studie in die Nederduitse Gereformeerde Gemeente Stellenbosch-Welgelegen - Nieuwenhuizen, Jacob Johannes (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (B.D.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1998.