Kleopatra VII in Egipte en Salome Aleksandra in Palestina : n kultuur-antropologiese studie van twee vroue uit die Hellenistiese tydvlak - Rabie, Letitia (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1998.