Kreatiewe drama as groepwerkprogram vir die ontwikkeling van pre-primere serebraal gestremde kinders - Du Preez, Johanna (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1998.