Krommepassing as probleemtipe in 'n probleemgesentreerde benadering tot algebra : 'n onderrig-eksperiment met standerd ses en sewe leerlinge - De Witt, Ebenhaezer (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1998.