Kusoordontwikkeling in die Valsbaai-periferie van die Kaapse Metropool : geografiese perspektiewe - Neethling, J. P. N.(Johannes Petrus Nel) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
One copy microfiche.