Modellering van die groeipotensiaal van natuurlike veld in die Wes-Kaap met behulp van GIS-tegnologie - Le Roux, Pieter Jacobus,1965- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (M.A.) -- University of Stellenbosch, 1998.