n Evalueringsinstrument om kontemporere denkontwikkelingsprogramme vir Suid-Afrikaanse sekondere skole te selekteer - Slamet, D. J.(Deon James) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1998.