n Ondersoek na en kategorisering van huiswinkels en die standaardvoorwaardes vir huiswinkels wat binne die munisipale gebied van Stellenbosch geld - Robyn, Johru Brian (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Study project (M. in Town and regional planning) -- University of Stellenbosch, 1998.