n Ontleding van die konsep 'geintegreerde ontwikkeling' soos vervat in die Wes-Kaapse Wetsontwerp op Beplanning en Ontwikkeling, en ander beleidsdokumente en verbandhoudende wetgewing - Julius, Alexia (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Study project (M. in Town and Regional Planning) -- University of Stellenbosch, 1998.