n Ontleding van die ontwikkelingbeplanningsproses van die Provinsial Administrasie Wes-Kaap (PAWK) - Hanekom, Francois Petrus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (M.P.A.) -- University of Stellenbosch, 1998.