n Vergelyking van nie-intellektuele faktore by leerlinge wat akademies eenders presteer, maar verskil ten opsigte van gemete toetsintelligensie - Diedericks, Hendrik Albertus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1998.