Omgewingsetiek en omgewingsbewaring : 'n wysgerig-etiese perspektief op bewaringswetgewing, -beleid en -strategiee in Suid-Afrika - De Beer, M. J. (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (M.A.) -- University of Stellenbosch, 1998.