Onderrigontwikkeling in sekondere skole : ex. Raad van Verteenwoordigers - Johnson, L. J.(Lional Johan) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis(M. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1998.