Onderskeidende individuele veranderlikes en produktiwiteit van masjien-operateurs in die Wes-Kaap klerebedryf - Hofmeyr, Elizabeth Maria (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (M.A.) -- University of Stellenbosch, 1998.