Selfvernuwing vir skoolvernuwing : 'n aksienavorsingsondersoek na die rol van die prinsipaal - Esterhuizen, Richard Charles John (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (M. Ed.) -- University of Stellenbosch, 1998.