Skoolonderwys in die USSR onder Stalin : 'n historiese-pedagogiese ondersoek en perspektiefstelling - Du Plessis, Stephanus Weyers (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MEd)--Stellenbosch University, 1998