Stilte in die liturgie : oppad na 'n geintegreerde spiritualiteit en 'n liturgie van versoening vir die NG Kerk in post-apartheid Suid-Afrika - Bosman, Jan Petrus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (B.D.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1998.