Sukseskriteria vir 'n aanstellingsproses binne plaaslike owerhede : 'n gevallestudie - Snyman, Christelle (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (M.A.) -- University of Stellenbosch, 1998.