Verstedeliking in Israel/Palestina gedurende die Yster IIB-tyd : 'n kultuurhistoriese ondersoek met verwysing na Samaria (c. 878-722/1 v.C.) - Coetzee, Andries Jacobus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MA)--Stellenbosch University, 1998.