Die vertaling van die 'Stanford revision tests' in Afrikaans en die praktiese ondersoekings daarmee - Marais, G. J. M; Myburgh, W. H (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (B. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1923.