Geskiedenis van die ontwikkeling van die onderwys in die dorp en distrik van Ceres, K.P. - Hugo, C. F (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Skripsie (B. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1924.