Proefnemings met die Suidafrikaanse Individuele Intelligensieskaal : Provinsiale toetse, 1925 - Du Preez, Jakob Wouter (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (B. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1925.