Die opvoeding van die naturel as 'n moontlike oplossing van die naturelle-vraagstuk in Suid-Afrika - Keyter, J. de W.(Jan De Wet),1903-1969 (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (B. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1926.