Die relatiewe waarde van Latyn en Duits as vakke op die sekundere skool in Suid-Afrika - Du Preez, Louis,1947- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Skripsie (B. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1926.