Veranderinge in die herhaaldelike uitvoering van gedetermineerde handelinge - La Grange, A. J.(Adriaan Johannes) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1926.