n Paar gesigspunte van die Suid-Afrikaanse spoorwegbeleid met nadruk op tariefbepaling - Malan, Recht(Henricus Recht),1901- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1927.