Die geskiedenis van die graankultuur in Suid-Afrika tydens die eerste eeu, 1652-1752 - Du Plessis, Andries Johannes (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1929.