Die wyse van oorerwing van 'n paar geslagsgekoppelde en ander hoedanighede by hoenders - De Villiers, P. C (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M. Sc. Agric) -- Universiteit van Stellenbosch, 1929.