Spenlin en die scholarehen of 'n verhandeling oor die onderwystoestande aan die Kaap in die periode 1779-1795 - Heese, J. A (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (B. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1929.