Die vrou en moeder as faktor in die maatskaplike lewe van die Suidafrikaanse inboorling volke - Prinsloo, H. F. (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (MA)-- Stellenbosch University, 1930.