n Paar aspekte van die geskiedenis-leerplan vir primere skole in die Kaapprovinsie - Pauw, J. C (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (B. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1930.