Nuwe navorsinge oor die opbou en ontogenese van die zonaal-skelet en van die linea alba-verkraakbeninge by Amphibia, vernaamlik by Crytobranchus alleghaniensis, Necturus malucatus, Heleophryne en Xenopus laevis - Hoffman, A. C (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (D. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1930.