Die invloed van die omgewing op die samestelling en kwaliteit van koring (Triticum vulgare) - Hofmeyr, J. H (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1931.