Introspektiewe ontleding van die bewussynsverskynsels wat voorkom by die uitvoer van ses beroepstoetse - Heese, Karl W (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1931.