n Ondersoek omtrent die gehaltes aan swaar metale van Suidafrikaanse wyne en die behandeling met ferrosiaankalium - De Waal, Hermanus Lambertus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Sc. Agric) -- Stellenbosch, 1931.