Bydrae tot die kennis omtrent die fisiologie, morfologie en sistematiek van die Apiculatus giste - Niehaus, Chas. J. G. (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis(DScAgric.)--Stellenbosch University, 1932.