Die geskiedenis van landbou-onderwys tot 1850 in hooftrekke geskets, met besondere verwysiging na die werk van Pestalozzi en Fellenerg - Malherbe, Gideon J (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Skripsie (B. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1932.