n Battery van toetse vir die trek versigtigheid, met 'n ondersoeking na die teenwoordigheid of nie van 'n 'G'-faktor en 'S'-faktore - Grobbelaar, P (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1932.