n Vergelykende studie van die psigologiese oorsake vir onnatuurlike afhanklikheid, met verwysing na sekere van die opvattings by sulke afhanklikes aangetref - Grobbelaar, Pieter (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1932.