Onderwysaangeleenthede aan die Kaap tydens die bestuur van die Bataafse Republiek (1803-1806) - Du Toit, P. S.(Petrus Stephanus),1909- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1932.