Openbare eksamens in sekondere skole : 'n vergelykende studie van stelsels in die Kaap Provinsie, Engeland, Frankryk en Duitsland - Coetzee, Cornelia Emmerentia Petronella (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (B. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1932.