Die familie-lewe van die Kleurling : met 'n noukeurige ondersoek van die Stellenbosche Kleurling familie - McDonald, D. J. (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1933.