Hoe die klimaat die mentaliteit van die boer affekteer (meer spesifiek tot die distrikte Philipstown & Strydenburg) - Botha, A. M (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1933.