Kuns an moraal : as uitgangspunt die tagtigers, en meer bepaald Van Eeden en Van Deyssel - Naude, Hymne (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1933.