Die bepaling van die ekwivalente geleiding van elektroliete in waterige en nie-waterige oplosmiddels, by oneindige verdunning ... - De Waal, Daniel Jacobus,1914- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Werkstuk (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1934.