Die invloed van die grootte van die opening waardeur 'n beweging waargeneem word op die skynbare snelheid van die beweging - Kok, C. R.(Christiaan Rabie) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Skripsie (M. A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1934.