Die invloed van grondvariasie en grondbemesting op die opbrengs, samestelling en kwaliteit van koring - Hofmeyr, J. H (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D. Sc. Agric.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1934.