Aanstelling, diensvoorwaardes en verlof van onderwysers in die Unie van Suid-Afrika met verwysing na lande buite die Unie - Krynauw, G. J. de V (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (B. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1935.